REGLAMENT

1. El Parc Sanitari Sant Joan de Déu, l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i el Club Atletisme Sant Boi, amb la col·laboració del Consell Esportiu del Baix Llobregat organitzen el 13è Cros Solidari per la Salut Mental que se celebrarà el diumenge 21 d’octubre de 2018 a partir de les 9.30 hores, al Parc Metropolità de La Muntanyeta de Sant Boi de Llobregat.

2. Els horaris i distàncies de les curses s’indiquen en aquest mateix imprès.
Trobareu aquesta informació a la pàgina web: www.pssjd.org i www.sbesports.cat

3. Procés d’inscripció:

Cros OPEN PROMOCIÓ. Inscripcions gratuïtes.
Educació infantil / Prebenjamí / Benjamí / Aleví / Infantil / Cadet / Juvenil

- Atletes participants als Jocs Esportius Escolars: realitzaran la seva inscripció a través de la pàgina web www.cebllob.cat (Programa NEO).

- Atletes que no participen als Jocs Esportius Escolars: ho hauran de fer mitjançant el formulari de ChampionChip habilitat a la pàgina web del Cros.

El període d’inscripció finalitzarà el dimecres 17 d’octubre de 2018 a les 8 hores.

VOLTA SOLIDÀRIA PER LA SALUT MENTAL. Oberta a tothom, participants del Cros i públic.

En aquesta volta es dóna l’oportunitat de córrer o caminar a tothom per compartir l’esforç i les vivències que ens ofereix aquesta pràctica esportiva a l’aire lliure, donant suport alhora a la salut mental, eix central d’aquesta activitat esportiva.

El dia de la cursa hi haurà una carpa on tothom que ho desitgi podrà fer un donatiu destinat a programes solidaris i de recerca que duu a terme el Parc Sanitari. També es poden fer donatius a través del següent número de compte bancari: ES94 2100 0117 9102 0045 7506.

Cros OPEN POPULAR (4K i 8K)

Per internet a través del web de la cursa habilitada a www.crosolidarisalutmental.cat.
De manera presencial a RUNNAIR, comerç col·laborador ubicat al C/ Eusebi Güell, 136 (Sant Boi de Llob.).
El preu de la inscripció serà de 10€ (amb xip groc propi) i de 12€ (amb xip de lloguer).

4. Lliurament de dorsals:

- Dissabte, 20 d’octubre de 10 a 16 hores a l’Auditori del Parc Sanitari Sant Joan de Déu (accés per la porta del Carrer Pablo Picasso).

- Diumenge, 21 d’octubre a partir de les 9 hores i fins a 15 minuts abans de la sortida de la cursa corresponent al Parc Metropolità de la Muntanyeta (zona de sortida).

El cronometratge de totes les curses es farà mitjançant ChampionChip.

El termini d’admissió de les inscripcions, finalitzarà el dijous 18 d’octubre de 2018 a les 09 hores i/o quan s’arribi a un total de 1.200 inscrits/es entre totes les curses.

La recaptació de les inscripcions del Cros Solidari es destinarà a programes solidaris i de recerca en patologies mentals que es duen a terme en el Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

5. Cada participant només tindrà dret a participar en una cursa cronometrada. El fet de fer-ho en dues curses serà penalitzat amb la desqualificació en ambdues proves. Queda exempta la participació a la volta solidaria per la salut mental, no és cronometrada.

6. Serà obligatori que tots/es els/les participants portin el dorsal de manera visible durant la cursa. Qui no el porti, o el porti doblegat serà desqualificat/ada.

7. A les curses on participin simultàniament més d’una categoria, hi haurà una classificació individual separada per a cadascuna.

8. Premis: Tindran trofeu els tres primers classificats/ades de cada categoria masculí i femení de les curses OPEN PROMOCIÓ.

Tindran trofeu els tres primers classificats/ades masculí i femení de la general absoluta i de cada categoria en la cursa OPEN POPULAR 4K i 8K (els atletes que tinguin trofeu a la categoria absoluta no tindran a la seva categoria).

9. Hi haurà avituallament líquid per a tots/es els/les participants i una bossa d’obsequis gentilesa dels col·laboradors, a més de la samarreta tècnica commemorativa.

10. Les reclamacions es faran per escrit i s’hauran d’acompanyar de 30€, com a dipòsit, el qual serà retornat en cas que la reclamació sigui acceptada. Les decisions de l’organització seran inapel·lables, tot i que es poden reconsiderar les seves decisions en cas que es presentin evidències noves concloents.

11. Les curses només podran ser suspeses en cas que, per inclemències meteorològiques o qualsevol altre problema, així ho determini l’organització. Si aquesta fos suspesa, no seran retornats els diners de les inscripcions, ja que la finalitat d’aquests és solidària.

12. Tot allò no previst en aquest reglament, serà resolt d’acord amb el reglament de la IAAF (Associació Internacional de Federacions d’Atletisme), i la normativa de competicions de la Federació Catalana d’Atletisme i la Normativa Comarcal de Cros Escolar del CEBLLOB.

13. En inscriure’s al cros els participants donen el seu consentiment per a que el Parc Sanitari Sant Joan de Déu, l’Ajuntament de Sant Boi i el Club Atletisme Sant Boi, per si mateix o mitjançant terceres entitats, tracti automàticament i amb finalitat exclusivament esportiva, promocional o comercial, les seves dades de caràcter personal. D’acord amb el que s’estableix a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el participant té el dret d’accedir a aquests fitxers a l’objecte de rectificar o cancel·lar de forma total o parcial el seu contingut.

Per fer-ho, hauran de sol·licitar-ho per escrit al Departament de Comunicació i Relacions Institucionals del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, Carrer Doctor Antoni Pujades número 42 de Sant Boi de Llobregat.

Conforme disposa l’article 11 de la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el participant autoritza la cessió de dades de caràcter personal a tercers, exclusivament per a la finalitat d’organització d’esdeveniments esportius. Aquesta autorització té sempre caràcter revocable, sense efectes retroactius, i en qualsevol moment es podrà denegar el consentiment prestat.

14. La inscripció comporta l’autorització expressa en la cessió de la imatge personal dels corredors/ores. Les imatges podran ser difoses en qualsevol mitjà. La distribució podrà efectuar-se únicament amb caràcter gratuït i amb l’objectiu de difondre les activitats del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, l’Ajuntament de Sant Boi i el Club Atletisme Sant Boi.

15. El Parc Sanitari Sant Joan de Déu, l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i el Club Atletisme Sant Boi no es faran responsables dels perjudicis morals i/o materials que puguin causar o causar-se els/les participants i espectadors/ores durant aquesta competició.

16. La persona que formalitza la inscripció a la cursa manifesta estar en perfecte estat de salut per a realitzar l’activitat i assumeix la seva responsabilitat en cas de participar-hi patint una malaltia de cor, vista, oïda, o dels aparells circulatoris, locomotor i digestiu.

17. La sola inscripció en aquesta competició implica la total acceptació del que preceptua aquest reglament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario